Cuma, Mart 05, 2010

dünya turu bileti

üye olduğum round the world ticket denilen blogdan her ay aşağıdaki gibi mesajlar alıyorum, asabım bozuluyor. üyelikten hususi çıkmıyorum ki asabım iyice bozulsun da ben de dünya turuna çıkabileyim. görüyorsunuz gayet mantıklı paralara bir sürü yer görmek mümkün. ama önce cesaret gerekli. ama belki de sadece bozulmuş bir asap gerek.

neler asap bozar? öncelik sırası olmadan ve bir dünya eksikle işte bir kaç asap bozucu hadise. ayvayı yemiş geri bırakmak istediğiniz bir düzen, sizi çamaşırmışsınız gibi merdaneden geçiren bir şehir, sıkıcı bir çevre, berbat bir iş, sizden yaka silken bir aile, gürültücü komşular, anlamsız gelen diziler, çıkmak istemediğiniz bir yokuş, gri bir gökyüzü, küflenmiş kokulu soğanlar, tam kapanmayan adamı deli eden bir kapı, çizilmiş teflon tavalar, pili bitmiş uzaktan kumanda, kopup duran bir internet bağlantısı, bir türlü bitmeyen ev işleri ya da işyeri işleri, takdir teşekkür bilmeyen patronlar, kıskanç bir kız arkadaş, ilgisiz tutkusuz bir erkek arkadaş, arkadaşlardan yenilen kazıklar, kovulunan işler, çekmeyen bir telefon, çatlamış bir ayna, evin duvarında çıkmış boyalar, sizi her sabah işe götüren tıklım tıkış dolmuşlar, havasız sinema salonları, denizsiz şehirler, 75 sn kırmızı yanan trafik ışıkları , çizik cdler ya da sadece kırılmış bir tırnak.

yok ben istemiyorum asabım bozulsun sadece gitmek istiyorum içten yanmalı bir cesaretle!

Special March 2010 fares for RTW tickets

Posted: 04 Mar 2010 11:04 AM PST

coinsMarch is an exciting month for travel planners, as it’s the biggest planning time of the year for RTW trips! This month’s Round the World Ticket Watch focuses on funding your RTW trip, so if you’re not already a subscriber, go sign up — it’s free and you might learn something! :)

Here are the March RTW ticket deals – these prices are good through March 31, 2010.

  • South American Highlights: Los Angeles – Lima – Buenos Aires – Sao Paulo – Santiago – Los Angelesfrom US$1099 (plus taxes)
  • Ultimate Asia: Los Angeles – Beijing – surface – Xian – Hangzhou – Bangkok – Angkor Wat (Siem Reap) – Luang Phrabang – Hanoi – surface – Saigon / Ho Chi Minh – Singapore – Tokyo – Los Angeles from US$1799(plus taxes)
  • 5-Continent RTW: New York – Berlin – surface – Rome – London – Johannesburg – Sydney – Saigon / Ho Chi Minh – Singapore – Bangkok – Hong Kong – New York from US$2399 (plus taxes)

Or create your own adventure with the round the world trip planner. Happy savings & travels! (photo by: pfala)

3 yorum:

NEVERMIND dedi ki...

Derin nefes......

LaLe dedi ki...

derin nefes önemli tabi :)
şair ne demiş : everyone must breathe until their dying breath
nefes almadan olmuyor, yaşamadan da öyle ama !

Adsız dedi ki...

Tüm bunlar gitmek için yeterli hatta artar sebepler Lale'cim :) A.