Perşembe, Şubat 07, 2008

müzikli yastık


geçen sabah yine uyandım. farklı olan,yastığımdan müzik sesi gelmesiydi. ne kadar iyi bir fikir dedim çalar saat yerine müzik çalar yastık.

-uyanmak için birebir. ya da tabi uykuya devam etmek için, ne çaldığına bağlı. susturmak için yastığa bir yumruk, alarımı durdurmak için 3 yumruk. çok iyi bir fikir -

neyse derken bunun aslında alt komşumun televizyonundan gelen türkü sesi olduğuna karar verdim. algılarım giderek açılıyordu.biraz kıpırdandım. sonra birşeyin üstüne yattığımı farkettim. sonra hatırlamaya başladım.

bugünlerde rüyalarım yeterince renkli değil, fona müzik eklesem nasıl olur diye cok sevdigim surekli bozulan, sevgili ipod'um gün ışığıyla birlikte uyumuştum. bir şekilde sabahı etmişiz, sabah ben kıpırdanınca kendiliginden çalmaya başlamış olmalı. fon müziği şurda dursun rüya bile göremedim. ama çok sevdigim bir sarkıyla uyanmış oldum. radyolu saatimi bulmamın zamanı gelmiş.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bence süper bir fikir.. uyurken yastıkla bütünleşen insanlardan olduğum için çok işime yarardı.hem de pirelerimi müzik eşliğinde senkronize bi şekilde uçururdum :)aklına sağlık lale kardeş.

Burçin Çobanoğlu dedi ki...

lale hayal gucune hayranım dostum :)
ben bir de uyurken gözüme giren ışık nedeniyle taktıgımız bu bantın kendi kendine uykumu bölemden kafama geçmesini istiyorum. bunu için bişe yapabilir miyiz?

LaLe dedi ki...

senin göz kapaklarına uzaktan kumandalı acılır kapanır perde taktıralım burc :)

GönüL dedi ki...

Bence de super bir fikir...zihnisinir projeleri gibi..:) bari titresimlide olsun ki kalkılamadigi anlarda etkili olur...Kuvetle muhtemel uykuya kalindigi yerden devam edilecektir.
:)

LaLe dedi ki...

titresim! evet bu son noktayı koyar sanırım, titreşim bence 5 kere ertelendikten sonra devreye girsin ama :)

Umut dedi ki...

Açılın ben tasarımcıyım. Seri üretime alabiliriz isterseniz bu ürünü :)

LaLe dedi ki...

nerdesin umutcum ya..hemen calısmalara basla!
ben de daha cok fikir var..!