Cuma, Eylül 25, 2009

insan bazen dusunuyor yani neden türk oldugunu izlandalı falan olmadıgını ya da aborjin.

20 eylül'de dünyada bir ülkede bir sürü insan hergün girdiği internet sitesine girememiş aşağıdaki açıklamayla karşılaşmıştır:

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.

youtube'dan sonra myspace ve last.fm'i de kapattık sırada blogger ve facebook da olmalı. bence külliyen paralel bir web olmalı ülkemiz için artık bunun vakti geldi, devir değişti, dünya kötü, uymamak lazım. kendi yağımızda kavrulmalıyız biz. ne derler bilirsiniz, türkün türkten başka dostu yoktur. dışarda kıyamet koparken bizim kafamızı deve kuşu gibi kuma gömmemizin ne sakıncası var, dışarda neler olup bittiğinden yeni şeylerden haberdar olmak niye. zaten türk gençlerinin böyle gruplar kurup albüm falan çıkarıp müzik yapmalarına sonra da internetten bunu diğer insanlara yaymasına son derece karşıydım isabet oldu. yapacak daha önemli bir işiniz yok mu çocuklar? ha diğer müzisyenleri grupları dinlemeyi çok istiyorsanız zaten bu yersiz sitelere ihtiyacınız yok, 2 kilo domates parasına beatles'ın bütün albümlerini tek bir dvd'den alabilirsiniz hemen aşağıdaki köşeden. problem yok, korkmak yok, yola devam.

burdan ülke mahkemelerine şükranlarımı sunuyorum, çok yoğun çalışıyorlar, ergenekon'a ne oldu sahi? açalım bakalım ana haber bültenini neler olmuş bugün. ama isterseniz muppet show da izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: